Weet wat je smeert: beauty checklist

17 april 2017 0

HappybyNature_beautychecklist

Jaren geleden volgde ik de beauty workshop ‘weet wat je smeert’ bij C Cosmetics and Care in Amsterdam. Want: ik at al heel gezond, veelal biologisch, ging braaf naar bootcamp en was allang hooked aan yoga. Waarom zat mijn toilettas dan nog vol met producten waarvan ik de ingrediënten niet eens kon spellen? Daar moest verandering in komen. En snel een beetje.

Caroline van Eeuwijk, oprichter van C Cosmetics and Care, vertelde zó bevlogen over het voordeel van natuurlijke beautyproducten dat ik in één avond om was. Haar belangrijkste boodschap? Wat je op je huid smeert, moet je ook op kunnen eten. En zo is het.

Mijn bodylotion ruilde ik in voor zoete amandelolie (ik gebruik het zelfs als dagcrème én ik haal er mijn make-up mee af), m’n badschuim voor een paar druppels etherische olie en mijn voeten dompel ik na een lange dag (op veel te hoge hakken) in een teiltje met warm water en magnesiumzout. Dag vermoeide voeten!

………..
Lees het gehele artikel + mijn beauty checklist op Enfait Magazine

2 Comments
 • Debora
  november 17, 2015

  Dank je wel, heel fijn artikel! Vooral met de verschillende benamingen erbij (zowel van de foute als de goed ingrediënten!) is erg overzichtelijk. En nu maar etiketjes lezen! 😉

  • simonebraaksma
   november 22, 2015

   Hoi Debora!
   Fijn dat je er iets aan helpt:) Het is nog even puzzelen he, sta je daar met je lijstje in de drogisterij;)
   Lekker etiketjes lezen inderdaad!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *