Deze 7 boeken veranderden mijn leven (positief!)

27 februari 2016 2


reading_2

Sommige boeken voelen heilig. Ken je dat? Je las ze précies op het moment dat je ze keihard nodig had. Ze gaven je nieuwe inzichten en, na het lezen ervan, heb je weer helemaal zin in het leven. Dit zijn mijn ultieme ‘bijbeltjes’ anno 2016. 1. Laura Maaskant – LEEF!


LEEF! gaat over lef om te leven. Laura Maaskant is 15 als ze ontdekt dat ze kanker heeft. Op haar 19e komt de kanker terug. Laura’s verhaal grijpt me enorm aan, in al zijn facetten. Een boek over Het Leven en hoe onwaarschijnlijk mooi en moeilijk het leven soms is. Deze bijzondere vrouw heeft een belangrijke boodschap voor ons allemaal: LEEF!‘De paradox is dat het niets van de dood me heel dicht bij de bron van het leven heeft gebracht. Het was niet makkelijk. Maar ik kreeg weer vreselijk veel zin om te leven, en ik ontdekte dit: de zin van mijn leven was de zin die ik eraan wilde geven. Er is maar één kant om op te gaan: vooruit.’ 
2. Louise Hay – Je kunt je leven helen 


Zonder te overdrijven: dit is mijn bijbel. Louise is een autoriteit op het gebied van persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. Ik deel Louise’s overtuiging dat we zelf voor 100% verantwoordelijk zijn voor al onze ervaringen. Vooruit, 95% dan. Louise laat zien hoe je de wet van aantrekkingskracht (en ja, die werkt echt) integreert in je leven. Het boek staat ook vol affirmaties en meditaties om meteen mee aan de slag te gaan. Dit is echt zo’n boek dat je keer op keer weer oppakt en waar je steeds iets nieuws uit leert.

Ik schreef dit artikel voor Enfait. Klik door en lees mijn andere 5 favorieten!

Beeld via Fashionindie

No Comments Yet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *