Ontdek CookLoveShare: een gloednieuw online magazine

4 februari 2016 0

HappybyNature_CookLoveShare_homepage

Ken je CookLoveShare al? In dit online magazine vind je elke dag heerlijke recepten, how to video’s, playlists en bijvoorbeeld tips en tricks voor je tafeldecoratie. Het doel is het verspreiden van een gedachtegoed waar ik helemaal achter sta. Namelijk: cook, love and share good food! Daar gaat het toch om in het leven?


Ik ben heel blij om te delen dat ik wekelijks een (vaste) rubriek voor deze fijne website ga vullen. Elke week geef ik je bepaalde redenen om een voedingsmiddel te eten. Dit kan gaan over de voedingsstoffen die ’t bevat, toepassingen in de keuken of simpelweg de goddelijke smaak! Schrijven over eten is wat ik het liefste doe. Vooruit, naast eten opeten dan. Dat blijft een grote hobby. Ik ben heel benieuwd wat jij van het magazine en natuurlijk mijn artikelen vindt. Deel het vooral in de comments! 


Benieuwd wat ik al gedeeld heb?
Lees bijvoorbeeld deze 5 redenen om vaker citroen te eten, 6 redenen om vaker avocado te eten (en je kunt je avocado-verslaving rechtvaardigen), 8 redenen om vaker bonen te eten, 7 tips om van je smoothie een voedzaam ontbijt te maken en check ook vooral even deze top-5 Instagram-foodies voor smoothie-inspiratie.

Wat vind jij van het magazine? Mis je nog iets of zou je meer willen lezen over bepaalde onderwerpen? Deel het vooral in de comments hieronder! 

HappybyNature_CookLoveShare_paspoort

HappybyNature_CookLoveShare_homepage_2

2 Comments
  • Karin
    februari 4, 2016

    Had het ontdekt en wou het net als jouw site volgen via Bloglovin maar het lukt me niet om ze toe te voegen. Lijkt me anders leuk om er op die manier zaken van op te slaan. groetjes, Karin

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *